De azi pana duminica, mii de oferte pentru toate buzunarele, la Targul Imobiliar PROJECT EXPO

Imobiliare

     Astazi isi deschide portile Targul Imobiliar PROJECT EXPO, primul targ imobiliar dedicat programului “Prima Casa”! Va avea loc la Palatul Copiilor din Bucuresti si va dura 3 zile, timp in care expozantii vor prezenta vizitatorilor ofertele menite sa-i convinga ca oferta lor este cea mai buna!

     In cadrul acestui targ vor fi prezenti atat dezvoltatori si agentii imobiliare cat si banci si brokeri de credite! Vizitatorii isi pot cumpara o locuinta prin programul “Prima Casa” si vor avea de ales intre mii de oferte, de la garsoniere la case de lux!

     Dezvoltatorii au facut tot posibilul sa propuna cele mai avantajoase oferte vizitatorilor astfel incat acestia sa nu plece dezamagiti de la targ! Unii dintre expozanti ofera chiar varianta unei locuinte termoizolate cu sisteme din cofraje termoizolante si sisteme de incalzire neconventionale (panouri solare, pompe de caldura, cu un necesar termic de doar 6 kw)!

     Pretul garsonierelor porneste de la 19.000 euro, al apartamentelor cu 2 camere de la 44.000 euro, al celor cu 3 camere de la 48.000 euro si al celor cu 4 camere + pod, compuse din living si bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mobilat si 2 locuri de parcare de la 59.000 euro! De asemenea, nici pretul vilelor P+1 semifinisate si cu teren inclus nu este de neglijat, acestea avand preturi ce pornesc de la 47.000 euro.

     Expozantii au pregatit si cateva surprize celor ce sunt in cautarea unei case, si anume pot primi discounturi de pana la 18.000 euro, pot primi bonus 2 locuri de parcare sau o gradina in fata blocului, de 150 metri patrati. Cei care au un autoturism si vor sa-l vanda pentru a achizitiona o casa, pot profita de oferta unuia dintre dezvoltatori, care ofera posibilitatea schimbului locuintei noi cu una veche sau chiar cu masina proprietarului plus diferenta!

     Nu numai bucurestenii vor avea ocazia sa gaseasca o locuinta pe placul lor ci si locuitorii altor orase, dat fiind faptul ca expozantii prezenti la targ au oferte si in alte orase cum ar fi: Brasov, Bacau, Ploiesti, Targoviste, Calarasi, dar si in localitatile care sunt foarte apropiate de Bucuresti precum Tartasesti. Zonele din Bucuresti unde se pot gasi astfel de complexuri rezidentiale sunt: Militari, Drumul Taberei, Titan, Salaj, Baneasa, Ghencea, Iancului, etc…

     Orarul de vizitare pentu targ este: vineri si sambata de la 10.00 la 18.00 si duminica, in intervalul orar 10.00 – 17.00!

     Pentru mai multe detalii vizitati projectexpo.ro!

     Parteneri principali: BRD si Ten Blocks.