Cum sa-ti inmultesti banii in imobiliare?

ANALIZE / COMENTARII , Imobiliare

04.11.2007 - Adevarul

publicat pe 18.09.2007

 

Dacă dispui de câteva milioane bune de euro, investiÅ£iile pe piaÅ£a imobiliară pot fi cele care să ofere randamente foarte bune, ofertele în acest sens mergând de la vile de lux ÅŸi până la hoteluri aflate în zone turistice de mare atracÅ£ie.

PiaÅ£a imobiliară este fără îndoială cel mai activ sector al economiei, ÅŸi de aceea panta va rămâne în continuare pe un trend ascendent.

AÅŸa cum susÅ£in ÅŸi analiÅŸtii imobiliari, interesul investitorilor pentru piaÅ£a imobiliară autohtonă este crescut, însă ceea ce îi diferenÅ£iază unii de alÅ£ii este modul în care aleg să investească în acest domeniu.

La modul în care au urcat preÅ£urile, toată lumea se întreabă ce poÅ£i face cu câteva sute de mii de euro, cu alte cuvinte cu ce te alegi de aceÅŸti bani.

Venit de 7.000 de euro din chirii

Una dintre agenÅ£iile a căror paletă a ofertei ajunge chiar ÅŸi până la cinci milioane de euro pntru un singur produs achiziÅ£ionat, agenÅ£ia Perfect Casa, oferă câteva variante pentru posibilele investiÅ£ii care pot pleca de la un parg minim de un milion de euro.

"Daca eÅŸti un om de afaceri de succes, ai o familie mare ÅŸi te gândesti să îÅ£i cumperi o vilă luxoasă departe de aglomeraÅ£ie, poÅ£i cheltui 1,4 milioane de euro pe o vilă de 360 de mp în Åžos. Nordului, spre exemplu", susÅ£ine Simona Costache, director general Perfect Casa.

Ce mai primeÅŸti de banii aceÅŸtia? "Cinci dormitoare ÅŸi un living de 70 mp, toate finisate de lux, o curte amenajată de 200 de mp, două locuri de parcare în subsolul propriu ÅŸi acces cu telecomandă direct în casă", mai spune Simona Costache.

Gabriel Burlacu