Cum iti poti cumpara o vila care costa cat o garsoniera!

Imobiliare

     V-ati gandit vreodata cum ar fi sa evadati din stransoarea orasului zgomotos? Cum ar fi sa stati noaptea intr-un sezlong in curte si  sa priviti stelele si nu blocul vecin? Ei bine acum e momentul sa profitati de ocaziile care vi se destainuie…doar la Targul Imobiliar PROJECT EXPO, ce va incepe vinerea aceasta la Palatul Copiilor din Bucuresti.

     Cu totii trecem prin asa-zisa criza, este doar o stare de fapt, dar se pare ca exista si lucruri bune pe care aceasta le genereaza. Dezvoltatorii si constructorii sunt dispusi sa faca orice pentru a-si multumi atat potentialii clienti cat si pe ei insisi. Astfel, in aceasta perioada, o vila a ajuns sa coste cat o garsoniera intr-o zona semicentrala! Da…ati citit bine! O garsoniera de 33 de metri patrati are acelasi pret cu o vila de 130 de metri intr-o curte de 310 metri patrati!

      Aceasta este doar una dintre ofertele ce pot fi accesate la primul targ imobiliar dedicat programului “Prima Casa”! Nu numai ca oamenii si-ar putea cumpara o vila care costa cat o garsoniera, ci o pot achizitiona in rate, profitand de programul guvernamental, in care statul ofera garantii pentru credite de pana la 60 000 euro!

     Aceste vile au preturi ce pornesc de la 61.000 euro+TVA. Cei care opteaza pentru o asemenea oferta au libertatea de a-si alege propriul proiect, architect si constructor. Terenul este situat in sudul capitalei, unde se afla cel mai solid sol, ceea ce inseama ca nu exista motive de ingrijorare in caz de cutremur. Proprietarii isi pot contracta casele in orice faza de executie: lot de teren, casa la rosu, semifinisata sau finisata.

     La acest targ exista mai multi dezvoltatori care ofera varianta construirii unei vile la preturi mici. Pretul pe metru patrat a ajuns sa fie de 550 euro, astfel incat o vila de 160 de metri patrati plus teren de 270 metri patrati costa 88.000 euro, cu TVA inclus!

     Cei ce doresc sa isi cumpere fie o garsoniera, fie o vila sau o locuinta de lux, le pot gasi pe toate acestea la Palatul Copiilor din Bucuresti, la Targul Imobiliar PROJECT EXPO, de vineri pana duminica, in intervalul orar 10.00 – 18.00, iar in ziua de duminica in intervalul orar 10.00 – 17.00!

     Pentru mai multe detalii despre acest targ accesati projectexpo.ro!

     Parteneri principali ai evenimentului: BRD si Ten Blocks.