Cum iti poti cumpara o casa cu 15 000 euro!

Imobiliare

Cum iti poti cumpara o casa cu 15 000 euro!

     Pentru a doua oara in acest an, Targul Imobiliar PROJECT EXPO readuce in atentia romanilor o oferta extrem de tentanta! Persoanele interesate vor  avea ocazia de a achizitiona o locuinta la pretul de 15.000 euro!

     Unul dintre expozantii Targului Imobiliar PROJECTT EXPO va oferi o solutie rentabila pentru pesoanele cu venituri reduse care vor totusi sa achizitioneze o locuinta. Aceasta consta in posibilitatea construirii unei vile cu o suprafata de 110 metri patrati, care costa mai putin decat o masina!

     Varianta aceasta presupune un look modern al locuintei, iar materialele din care este construita pot fi naturale sau traditionale si obtinute prin tehnologii inovatoare. Aceste materiale sunt rezistente la toate genurile de intemperii si actiuni provocate de mediul inconjurator si pot rezista chiar sute de ani. De asemenea si rezistenta la un cutremur major este crescuta fata de alte tipuri de constructii.

     Genul acesta de constructie are un procent de conductibilitate termica foarte redus, materialele din care este construita casa avand proprietatea de a reduce transmisia caldurii intre doua medii cu temperature diferite. Spre exemplu, la o cladire din beton se pierde un volum al caldurii de 10 ori mai mare. Mai pe intelesul tuturor, prin acest sistem de izolatie termica scad costurile destinate incalzirii. Finisajele exterioare cuprind tamplarie PVC cu termopan si usa metalica.

     Pentru a beneficia de aceasta oferta, trebuie doar sa vii in perioada 29-31 mai la Palatul Copiilor din Bucuresti. Vei avea la dispozitie sute de oferte, toate pentru a satisface una dintre cele mai mari dorinte ale oricarei persoane – aceea de a avea propria casa!

     Acest eveniment este sustinut de Radio 21, Imopedia si Primaria Sectorului 4, in calitate de Parteneri Strategici.

     Pentru mai multe detalii accesati www.projectexpo.ro!