Cu casa in verde

Constructii

14.07.2008 - Clujeanul
Cu casa in verde
Un nou ansamblu de locuinte este in curs de constructie la intrarea in Faget. Proiectul ii vizeaza in special pe clujenii care doresc o locuinta confortabila si spatioasa, situata departe de zgomotul si agitatia orasului, dar care sa aiba si acces rapid in zona centrala.
 
Ansamblul cuprinde trei blocuri pe structura demisol, parter, trei etaje si mansarda, cu un total de trei apartamente pe unitate. Investitorii pun la dispozitia clujenilor apartamente cu mai multe configuratii si suprafete, locuinte care vor beneficia de parcare sau garaj la demisol.
 
Accesul in zona se face prin intermediul unor strazi asfaltate, iar constructia se afla la doar cateva minute de mers cu masina de toate facilitatile cartierului Manastur: magazine, statii de transport in comun, cafenele si restaurante etc.
 
Gata in august 2008
 
Proiectul are ca termen de finalizare sfarsitul lunii august a anului 2008, iar locuintele se predau semifinisate, adica apartamentul se preda pregatit pentru zugravit, cu instalatii, cablaje, fara gresie sau faianta, parchet, obiecte sanitare si corpuri de iluminat.
 
La nivel de utilitati insa, viitorii proprietari nu vor trebui sa isi faca probleme in privinta contorizarii individuale pentru apa, gaz metan si energie electrica, incalzire centrala si calorifere, geamuri termopan cu tamplarie din profil PVC, usa antiefractie, cablare TV, telefon, internet sau interfon. Pentru exterior, constructia are prevazute tencuiala mecanizata cu mortar preparat, sistem termoizolant, zugraveli si  invelitoare tip Lindab.

Anca Muresan