Cu buget de 500.000 EUR, Wabe comunica prin AD(D)VERITAS

MARKETING / PROMOVARE , Materiale de constructii

01.11.2007 - AdPlayers

 

Cu o cifră de afaceri de aproape 80 Mil. EUR, producătorul BCA-ului Wabe - grupul de companii de materiale de construcţii Simcor, deţine pe zona Transilvaniei o cota de piaţă pe BCA de 45%, la nivel national de 15%, dar şi o cotă de piaţa de var de 40% şi 10 % pe cea de betoane

 “Nu a fost o licitaÅ£ie. Lucrăm cu Simcor de aproximativ 2 ani, timp în care am derulat proiecte de comunicare mai mici”, a declarat pentru AdPlayers, Carmen Drăgan, New Business Director la AD(D)VERITAS din Cluj Napoca.

Agenţia de publicitate care semnează brandingul şi campania de comunicarea a noului Wabe, produs de grupul de companii pentru materiale de construcţii Simcor.

“Este prima ÅŸi singura agenÅ£ie care ne-a convins să facem o campanie de tipul acesta”, a mai afirmat pentru AdPlayers, Alina Tirla (foto jos) - Director de Marketing ÅŸi Vânzări de la Simcor, despre agenÅ£ia de publicitate.

„Nu avem contract pe o perioadă delimitată pentru că atâta timp cât vom avea o colaborare foarte bună nu văd de ce să nu continuăm colaborarea”, a mai spus oficialul de marketing.

 

 

Iulian Toma