Constructorul unui proiect rezidential din Ghencea: Costurile s-au redus cu pana la 25%

PROIECTE / DEZVOLTARE

02.09.2009 - Wall street

Consturile de constructie au scazut cu 15-25% de la inceputul anului si pana in prezent, sustin reprezentantii Admi Construct, companie de constructii care participa la dezvoltarea unui proiect rezidential din zona Prelungirea Ghencea.

„Costurile de constructie s-au redus cu 15% -25 % in 2009. Acest procent depinde de mai multi factori, precum zona in care se construieste, tehnica folosita si, nu in ultimul rand, de materialele alese, care si ele s-au ieftinit de la inceputul anului”, a declarat, pentru Wall-Street, Adrian Leanca (foto), directorul general al Admi Construct.

Compania construieste un ansamblu rezidential aflat in Prelungirea Ghencea, la aproximativ 150 m distanta de strada. Proiectul cuprinde mai multe cladiri, toate cu un regim de inaltime parter plus cinci etaje, dar in prezent se lucreaza doar la prima cladire .
 
Apartamentele au suprafete utile cuprinse intre 45 mp si 95 mp, fiind garsoniere, apartamente cu doua si trei camere, plus locuri de parcare subterane sau subterane. Prima parte a ansamblului va fi finalizata in luna octombrie anul curent, preturile pornind de la 55.000 euro.

Infiintata in anul 2001, Admi Construct S.R.L. are ca domeniu de activitate constructiile civile si industriale. Pana in prezent, compania a participat la constructia unor proiecte rezidentiale precum Green Arcades, Cartierul Latin, Daniel Danielopolu, Moliere, The Status Residence si North Lane.