Constructorii amendati in Bucuresti pentru nesemnalizarea lucrarilor

Constructii

12.09.2008 - Antena 3
Constructori amendati in Bucuresti pentru nesemnalizarea lucrarilor soferii bucuresteni se plang de multa vreme ca-si strica masinile, pe strazi, din cauza lucrarilor nesemnalizate corect.

Intr-un final, edilii au decis sa-i asculte si au trecut la amenzi aplicate constructorilor, pentru lipsa semnelor de circulatie.

"Am intocmit adrese prin care ii avertizam ca nu au semnalizat cum trebuie si ca nu s-au organizat bine, motiv pentru care o sa le retinem din factura", a afirmat Alina Roman, director la Administratia Strazilor Primariei Capitalei.

In Bucuresti sunt in lucru peste 200 de strazi, unele de cateva zile, altele de cateva luni. Exista, insa, mii de soferi nemultumiti. Ei afla de aceste lucrari doar dupa ce isi strica masinile trecand prin ele.

Primaria Capitalei plateste insa bani grei, nu numai pentru lucrari, ci si pentru semnele de circulatie care sa-i avertizeze pe soferi. Exasperati de lipsa de reactie din partea drumarilor, edilii sustin acum ca vor trece la sanctiuni.

Fiecare lucrare nesemnalizata il va costa pe constructor o amenda de citeva mii de lei pe zi, pana in momentul in care va pune marcajele corespunzatoare.