Complexul hotelier Insieme din Pitaru, scos la vanzare pentru 10 mil. dolari

Imobiliare

17.12.2009 - Capital

Complexul hotelier Insieme Grand Resort din localitatea damboviteana Pitaru, detinut de firma Flavia Impex 2001, a fost scos la vanzare pentru zece milioane de dolari.

"Am scos complexul la vanzare la inceputul acestei saptamani. Pretul cerut este de 10 milioane de dolari, dar ne intereseaza nu doar vanzarea, ci in primul rand sa gasim un parteneriat sau o firma care sa-l administreze", a declarat Mioara Iofciulescu, administratorul complexului.

Clubul dispune de un hotel de trei stele, cu 33 de camere si 7 apartamente, o sala de conferinte cu 250 de locuri, un restaurant si un cafe-bar.

De asemenea, complexul include o zona de spa, salon de infrumusetare, sala de fitness si o piscina. Acestora li se adauga un teren de tenis, un teren de sport multifunctional si un lac artificial amenajat pentru pescuit.

Clubul Insieme Grand Resort, inaugurat in luna mai a acestui an, s-a dezvoltat in jurul unui conac boieresc care i-a apartinut lui Ienache Vacarescu, iar ulterior marelui logofat Filip Lens, fondatorul Casei Vernescu din Bucuresti.

Firma Flavia Impex 2001, detinuta integral de o persoana fizica, Georgeta Paun, are ca principal obiect de activitate investitiile imobiliare.