Compania de constructii Consola dezvolta un lant hotelier de trei stele

Constructii , COMPANII SI FIRME DE CONSTRUCTII

24.06.2008 - Ziarul Financiar

Compania de constructii Consola Grup, controlata de omul de afaceri Nicolae Bostina, va investi 40 - 50 mil. euro pentru dezvoltarea unui lant de hoteluri de trei stele in Romania, lucrarile la primul dintre acestea urmand sa inceapa in acest an. Suntem in discutii foarte avansate pentru achizitia unui teren intr-o zona de munte pentru primul hotel. Intentionam sa construim un lant de hoteluri de trei stele, pentru care vom investi 40 - 50 mil. euro in urmatorii sapte ani. Ritmul de constructie va fi de 1 - 2 unitati pe an, a declarat directorul general al Consola Grup, Nicolae Bostina.

Compania Consola Grup a fost implicata in derularea mai multor proicte imobiliare, precum Bucharest Business Park, sediul central al BRD, Toyota Center, centrul comercial XXL Mega Discount Colentina, proiectul logistic Bucharest West, proiectul rezidential City Center Residence. De asemenea, compania este implicata in constructia proiectului imobiliar Sema Parc din Bucuresti.

Compania a inregistrat in primele cinci luni o cifra de afaceri de 18 - 19 mil. euro, estimarile pentru acest an indicand un nivel de 50 mil. euro, in crestere cu aproape 14%.

Mediafax