Cinci case de peste un milion de euro, de vanzare in Brasov

Imobiliare

26.01.2010 - Ziarul Bursa
     Cinci case de peste un milion de euro sunt scoase la vanzare la Brasov. Cea mai scumpa dintre acestea este un complex format din 7 apartamente. Pretul cerut este 2,4 milioane euro, iar imobilul cu o suprafata de 500 mp se afla in centrul istoric al orasului.

     O casa cu cinci camere din zona centrala a orasului este scoasa la vanzare cu doua milioane de euro. Casa, care e construita in regim de demisol, parter si etaj, are si un teren de 1.100 de metri patrati. O alta casa scoasa la vanzare este situata in cartierul Astra si pretul de vanzare este de 1,950 milioane de euro. Imobilul are patru camere si o suprafata de 211 metri patrati, in pret fiind inclus si un teren de 750 de metri patrati.

     La 1,75 milioane de euro este evaluata o casa din zona centrala a Brasovului. Aceasta are o suprafata de 150 de metri patrati si cinci camere, regimul de constructie fiind de subsol si parter. Terenul, care este vandut odata cu casa, este de 2.900 de metri patrati.

     Cea de-a cincea casa de peste un milion de euro scoasa la vanzare pe site-ul amintit este situata pe Drumul Poienii. Imobilul are cinci camere construite pe o suprafata de 430 de metri patrati, in regim de parter plus trei etaje. Terenul aferent este de 1.100 de metri patrati, iar pretul de vanzare este de 1,6 milioane de euro.