Century 21 organizeaza seminarii de informare asupra programul Prima Casa

Imobiliare

11.06.2009 - Wall Street

Reteaua de agentii imobiliare Century 21 Romania va sustine programul guvernamental „Prima Casa”, prin eliminarea comisioanelor percepute clientilor si prin organizarea unor seminarii de informare, gratuite, asupra programului.

"Vom organiza saptamanal seminarii de informare cu participare libera. In functie de solicitarile participantilor, la seminarii vor fi prezenti atat specialisti in imobiliare, cat si specialisti din sectorul financiar-bancar, asiguratori sau notari. Seminariile vor incepe in luna iulie", a declarat Gabriel Alexandru (foto), vicepresedintele Century 21 Romania.

In acelasi timp, reteaua de agentii cere guvernului sa-si asume responsabilitatea ce-i revine in stabilirea regulilor jocului in economie si sa urgenteze initiativa de reglementare a pietei imobiliare, aflata in lucru la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei inca din iunie 2008, de a infiinta Registrul de agenti si cel de agentii imobiliare autorizate, de a lansa un indice imobiliar, precum si de a pedepsi sever publicitatea imobiliara falsa.

Century 21 Real Estate LLC este cel mai mare francizor mondial din domeniul imobiliar si include 8.500 de agentii imobiliare, detinute si administrate independent, in 64 de tari si teritorii din intreaga lume. Century 21 Real Estate LLC este o filiala a Realogy Corporation, SUA.