Century 21 face blocuri de ÅŸapte etaje pe litoral

Constructii , PROIECTE / DEZVOLTARE

24.06.2008 - Evenimentul ZileiEste vorba de reteaua Century 21, cel mai mare francizor din lume in materie de imobiliare, care are peste 8.000 de agentii conduse si administrate independent de brokeri si agenti in peste 50 de tari.

Este cel mai de succes brand in topul mondial al imobiliarelor, spune directorul agentiei din Constanta, Century 21 Imobexpert, Cristian Stamate. Compania ocupa locul sapte in topul brandurilor de succes, dominat de Coca-Cola. Reteaua Century 21 a intrat pe piata din România dupa ce tara a devenit membru UE si are deja sase agentii in Bucuresti, cinci in Prahova si câte una in Brasov, Cluj, Timisoara si Constanta.

Doua cladiri sunt gata

Printre proiectele importante pe care le deruleaza deja Century 21 Imobexpert figureaza Condominiumul Tomis Lux Constant a. Ansamblul este situat in partea de nord a orasului, in zona „Graniceri, la 10 minute de intrarea in statiunea Mamaia.

Primul dintre cele trei blocuri cu sapte etaje este deja finalizat, celelalte doua urmând sa fie terminate vara viitoare. Proiectul, care este primul condominium din Constanta, va avea in total 160 apartamente de la 1 la 4 camere, cu finisaje de calitate superioara, cu suprafete cuprinse intre 40 si 125 de metri patrati, prevazute cu terase cuprinse intre 11 si 25 de metri patrati. Fiecare proprietar va avea parcare, vor fi locuri de joaca pentru copii si de odihna pentru adulti. Pretul ajunge la 1.200 de euro pe metru patrat, cu TVA inclus.

Century 21 Imobexpert mai deruleaza si un proiect rezidential in statiunea Mamaia. Este vorba de apartamente de vacanta situate in partea de nord a statiunii Mamaia, cu vedere frontala la Lacul Siutghiol si la departare de 100 de metri de plaja

Feri Predescu