Cel mai mare mall din Bucuresti e gata intr-o luna

PROIECTE / DEZVOLTARE

21.01.2010 - Ziarul financiar

Centrul comercial Sun Plaza, aflat in constructie in Piata Sudului din Bucuresti, va fi de luna viitoare cel mai mare mall de pe piata locala, cu o suprafata inchiriabila de 80.000 de metri patrati.

Procesul de constructie este in grafic, potrivit reprezentantilor companiei EMCT, dezvoltatorul proiectului de 200 mil. euro.

"Planul privind lansarea Sun Plaza in februarie este reconfirmat si ramane in picioare. Data efectiva de lansare va fi anuntata foarte curand, la momentul adecvat, in concordanta cu strategia comerciala si cea de comunicare", a precizat pentru ZF Michael Richard, directorul general al companiei franceze EMCT, dezvoltatorul proiectului detinut de firma austriaca Sparkassen Immobilien, subsidiara a grupului Erste.

Acesta urmeaza a fi al treilea mall inaugurat in cartierul Berceni din Capitala, unde mai sunt operationale proiectele Grand Arena si City Mall. Cele trei proiecte vor incerca sa atraga banii de cumparaturi ai celor peste 300.000 de locuitori din sectorul 4 al Capitalei, dezvoltatorii Sun Plaza mizand pe un trafic de 40.000 de oameni zilnic.

Printre chiriasii viitorului mall se numara companiile Cora, BauMax, Mobexpert, C&A, Inditex sau cinematograful Cinema City.