Casa Real Estate va investi 60 milioane de euro intr-un nou proiect imobiliar

Imobiliare

17.07.2008 - Clujeanul
Casa Real Estate va investi 60 milioane de euro intr-un nou proiect imobiliar
Ziarul Financiar, editie de Transilvania: Trustul Casa Real Estate (CRE), companie de investitii si dezvoltari imobiliare, parte a Imotrust, a anuntat ca va demara in toamna acestui an un proiect imobiliar care reprezinta o investitie totala de peste 60 de milioane de euro. Proiectul Citadela va cuprinde 36 de case individuale si se va intinde pe o suprafata de peste 6 hectare.
 
„Estimam finalizarea ansamblului Citadela in aproximativ 36 de luni. Dorim sa continuam activitatea pe segmentul dezvoltarilor rezidentiale, constructii de case si apartamente in vila. De anul trecut am inceput demersurile in vederea derularii de investitii imobiliare pe segmentul rezidential si in alte zone din tara. Primul pas a insemnat intrarea pe piata din Suceava. Investitiile noastre sunt finantate din fonduri proprii, completate de credite bancare si aportul actionarilor (actionar majoritar Imotrust Arad SA)” a declarat pentru ZF Transilvania Diana Calfa, director executiv al Casa Real Estate.
 
Dora Park, Bella Park, Citadela
 
Trustul Casa Real Estate (CRE), care a realizat proiectul imobiliar Dora Park, a mai decis extinderea celui de-al doilea proiect imobiliar din zona Buna Ziua, Bella Park, astfel incat investitia totala urmeaza sa ajunga la aproximativ 21 de milioane de euro. Aceasta reprezinta cresterea valorii proiectului cu inca 8 milioane de euro fata de suma initiala. Investitiile CRE din cartierul Buna Ziua vor depasi anul acesta 30 de milioane de euro

Bogdan Popescu