Canadienii au inchis showroomul din America House

MARKETING / PROMOVARE

17.06.2009 - Ziarul financiar

Showroomul cu locuinte Benevo de la mezaninul cladirii de birouri America House din centrul Capitalei, unde erau oferite spre vanzare circa 800 de locuinte, a fost inchis, pe fondul nivelului scazut al vanzarilor si al traficului. Spatiul era inchiriat de compania controlata de omul de afaceri canadian Michael Topolinski, care vindea apartamentele noi cumparate pentru a fi revandute sau inchiriate.
 
„Nu era un spatiu comercial cu suficient trafic, astfel ca am reorientat cheltuielile catre marketing si imbunatatirea site-ului. De la deschiderea showroomului (octombrie 2008 - n.r.) am avut 34 de unitati vandute si inchiriate, atat din portofoliu propriu, cat si pentru alte companii", a declarat Oana Ivan, general manager al Benevo.
Compania avea un spatiu comercial de 110 mp in America House, cladire unde firma isi va desfasura in continuare activitatea, dar intr-un spatiu de birouri cu o suprafata dubla, dar si o chirie pe metru patrat de doua ori mai mica.
Benevo detine locuinte in proiecte precum Rose Garden, FeliCity, Green Lake, Quadra Place, Citadella Titan sau Primavara Ghencea din Capitala.
Portofoliul companiei s-a subtiat la circa 600 de locuinte, dupa ce compania a renuntat la contractul pentru cele 20 de unitati precontractate in proiectul Planitas si la alte 125 de locuinte din faza a doua a ansamblului Green Lake, a carei dezvoltare este incerta.