BOSCH: Extindere pe piata sistemelor de securitate din Republica Moldova

PROIECTE / DEZVOLTARE

Divizia de Tehnica de Securitate si Siguranta a companiei Robert Bosch si-a extins activitatea si pe segmentul sistemelor de securitate din Republica Moldova. Noua piata va fi acoperita de doi parteneri locali, DAAC System Integrator si Justar Tehno,  care vor putea sa puna la dispozitia clientilor “know-how” si tehnologia de securitate Bosch. “Am ales parteneri puternici pe piata de securitate din Republica Moldova, tocmai pentru a reusi sa oferim clientilor finali sisteme si solutii Bosch, dar si servicii de calitate si a ne putea integra usor si firesc pe piata locala de specialitate.

Suntem incantati de faptul ca lansarea a starnit un mare interes pe piata din Republica Moldova, bucurandu-se de un numar mare de participanti si o atentie crescuta aratata produselor noastre. Speram sa incepem o colaborare fructoasa cu partenerii nostri locali“, a declarat Bogdan Alexandru,  director regional de vanzari, Departamentul de Tehnica de Securitate si Siguranta - Robert Bosch. Evenimentul de lansare (organizat de Bosch Security Systems si firmele partenere din Republica Moldova) s-a adresat proiectantilor, inginerilor si specialistilor IT care activeaza in domeniul securitatii si sigurantei.

Cu ocazia lansarii oficiale, managerii de produs din cadrul Departamentului de Tehnica de Securitate si Siguranta Bosch au prezentat  produsele si solutiile de ultima generatie care vor fi disponibile de anul acesta si pe piata din Republica Moldova. Lansarea a  atras numerosi clienti ai celor doua companii partenere, printre care reprezentanti ai celor mai importante unitati bancare din Republica Moldova (Banca de Economii, Banca Sociala, Banca Nationala a Republicii Moldova), reprezentanti ai Centrului Resurselor Informationale de Stat, ai Centrului de Telecomunicatii Speciale, ai Centrului Vamal, Institutului de Dezvoltare a Societatii Informationale, ai Ministerului Afacerilor Interne, Aeroportului International Chisinau, dar si reprezentanti ai companiilor Moldtelecom sau Orange.