Bermo Group imprumuta 5 mil. euro ca sa finanteze trei proiecte rezidentiale

Imobiliare , COMPANII SI FIRME DE CONSTRUCTII

28.10.2007 - Daily Business.ro

publicat 20.07.2007

 

Compania Bermo Group imprumuta 5 milioane euro de la Banc Post pentru finantarea a trei proiecte imobiliare in Arad cu 150 de apartamente si garanteaza creditul cu ipoteci asupra locuintelor construite, au anuntat oficialii dezvoltatorului imobiliar.

Actionarii Bermo Group au aprobat, in cadrul adunarii generale din luna iunie, contractarea creditului in suma de 5 milioane euro pentru finantarea proiectelor imobiliare Bermo Orizont si Bermo Residence I si II, garantand imprumutul cu imobilele ce urmeaza a fi construite, relateaza NewsIn.

Bermo Group va lansa, in toamna acestui an, un nou proiect imobiliar in Arad, cu o valoare de investitie de aproximativ 15 milioane euro.

Compania va dezvolta un ansamblu cu 12-13 etaje, format dintr-un condominium de apartamente si birouri, pe un teren de peste 4.500 metri patrati, cu o suprafata construita desfasurata de circa 30.000 metri patrati.

Pretul de vanzare preconizat este de 1.200-1.500 euro pe metru patrat pentru suprafetele de birouri si servicii, respectiv de 1.000-1.300 euro/mp pentru locuinte.

Societatea Bermo Group este controlata de Imotrust, care detine 58,25% din actiuni. Un alt actionar este Daniel Morar Valentin, cu 41,74% din capitalul social, restul actiunilor fiind detinute de societatea Cadastru Grup Romania si Adrian Victor Chebeleu.

Societatea Bermo Group a fost infiintata in anul 2004 si are ca domeniu de activitate dezvoltarea de proiecte rezidentiale.

Pana in prezent, compania a finalizat ansamblul rezidential Axa din Arad, compus din 18 vile. Valoarea investitiei s-a ridicat la 1,2 milioane euro.

Potrivit dezvoltatorului, ansamblul rezidential Axa 2 va avea 18 vile, iar termenul de executie este preconizat pentru vara acestui an.