Bermo Group Arad va derula proiecte rezidentiale de 100 de milioane de euro, in 2008

Imobiliare

10.04.2008 - Bursa
Bermo Group Arad va derula proiecte rezidentiale de 100 de milioane de euro, in 2008

Compania aradeana Bermo Group, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din vestul tarii, va derula proiecte rezidentiale de 100 de milioane de euro, in anul 2008, dintre care doua in municipiul Arad si unul in Brasov.

In Arad, compania are in vedere inca doua proiecte majore ce vor deveni investitii de marca ale orasului: ansamblul de birouri si apartamente Bermo Plaza, care va fi situat la kilometrul 0 al orasului si un proiect care va fi dezvoltat pe terenul fostei fabrici de ceasuri Victoria.

Flavius Esnican, Marketing Manager in cadrul companiei a declarat ca, Bermo Group SA va finaliza in acest an un numar total de 174 apartamente.
"Bermo Orizont (P+5+Pent-house), situat langa parcul Orizont din cartierul aradean Micalaca, are o suprafata construita desfasurata de 7.222 mp si va oferi 57 apartamente premium din care 5 de tip penthouse. Apartamentele sunt spatioase, 67mp cele tip studio, intre 79 mp si 98 mp apartamentele cu doua camere, 103 mp si 125 mp apartamentele cu trei camere si intre 155 mp si 186 mp cele de tip pent-house", a declarat Falvius Esnican. Amplasat pe o suprafata de teren de 1730 mp, condominiul Bermo Orizont va oferi locuri de parcare situate in curtea interioa-ra inchisa, cu acces numai pentru proprietari. Valoarea investitiei este estimata la peste 3 milioane de euro si pretul unui apartament porneste de la 53.000 euro TVA inclus, in functie de stadiul de finisare ales de client si pozitionarea in cladire. Termenul de finalizare pentru Bermo Orizont este septembrie 2008.

Bermo Ambient (P+2), amplasat in cartierul Subcetate, cea mai bine cotata zona rezidentiala a orasului Arad, va fi un ansamblu rezidential privat format din doua cladiri de apartamente premium pozitionate pe un teren de 6750 mp. Suprafata construita des-fasurata totala este de 4879 mp, fiecare cladire avand o amprenta la sol de numai 813 mp, ceea ce va permite amenajarea a peste 5000 mp de spatiu verde condominial, o gradina privata destinata relaxarii proprietarilor. Supravegherea video si paza 24h sunt facilitati exclusive pentru Bermo Ambient, unde se pot achizitiona doua tipuri de apartamente: 78 mp la doua camere si 104 mp la 3 camere. Numarul total de apartamente este de 48. Valoarea investitiei este estimata la peste 3,3 milioane euro si pretul unui apartament porneste de la 69.000 euro TVA inclus, in functie de stadiul de finisaj ales de client. Termenul de finalizare pentru Bermo Ambient este septembrie 2008.

Bermo Residence este amplasat intr-o locatie ultracentrala, chiar langa un mare complex comercial, la 10 minute de plimbare de kilometrul zero al Aradului. Cladirile Bermo Residence (D+P+4+Penthouse si D+P+7+Pent-house) ofera totul pentru cei ce isi doresc conectarea permanenta la ritmul orasului. Apartamentele sunt spatioase, de la 49 mp cele tip studio, 78 mp cele cu doua camere, intre 106 mp si 163 mp apartamentele cu trei camere si intre 231 mp si 275 mp apartamentele penthouse, care au terase generoase si spatiu interior pe doua nivele. Fiecare cladire este situata pe un teren in suprafata de 900 mp si impreuna ofera 69 apartamente premium, din care 6 tip penthouse, avand o suprafata construita desfasurata totala de 11.500 mp. Valoarea investitiei este estimata la peste 4,6 milioane euro si pretul unui apartament porneste de la 65.000 euro TVA inclus, in functie de stadiul de finisaj ales de client si pozitionarea in cladire. Termenul de finalizare pentru Bermo Residence este octombrie 2008.

Primul proiect Bermo Group in Brasov va fi dezvoltat la 200 metri distanta de DN1 ce leaga Brasovul de Predeal - Sinaia - Bucuresti. Proiectul consta in 8 imobile cu un regim de inaltime P+4+2R, cu finisaje si dotari premium. Ansamblul rezidential va oferi aproximativ 170 de apartamente premium pe o suprafata construita desfasurata totala, estimata la 17.600 metri patrati. Valoarea investitiei este estimata la peste 12 milioane euro.

"Apartamentele noi se vand inca din faza de proiect, clientii sunt interesati din ce in ce mai mult sa contracteze un apartament in prima perioada a vanzarii pentru a beneficia de preturi mai bune. In plus, contractand un apartament din timp isi pot face un plan financiar al familiei pe perioada imediat urmatoare, tinand cont de termenul de livrare si termenele de plata. Asta cu atat mai mult, cu cat clientii carora ne adresam sunt persoane organizate din punct de vedere financiar si au venituri in crestere fie ca detin o afacere proprie, sunt liberi profesionisti sau angajati in functii importante", a declarat Flavius Esnican, marketing manager in cadrul Bermo Group.

      
Paula Bulzan, Arad