Babel Communications a castigat 3 premii la Internetics

Retail , MARKETING / PROMOVARE

Babel Communications  a castigat 3 premii la Internetics

Site-ul Babel Communications a castigat 3 premii la editia din acest an a Internetics. Agentia a obtinut cea mai buna pozitie in cadrul a trei sectiuni: Web Promo/Corporate, Best of Show si Web Grafic/Corporate. Proiectarea site-ului www.babel.ro a inceput in urma cu un an, de catre o echipa Babel formata din Vlad Paslaru – Creative Director, Sebastian Bucur – Strategic Planner si Magda Paslaru – Client Service Director. Dupa cateva luni de framantari, proiectare si teste, site-ul a fost definitivat, avand la baza un concept foarte dinamic si creativ, consecvent cu misiunea si valorile Babel Communications.

“Ne bucuram de reusita si ne dorim ca aceasta sa insemne inceputul unei noi etape de durata. Vreau sa le multumesc in special lui Sebastian Bucur si Magdei Paslaru fara de care, cu siguranta, nu am fi reusit aceasta performanta. Munca in echipa si-a spus din nou cuvantul. De acum inainte trebuie sa reconfirmam prezenta noastra in publicitatea romaneasca si in cadrul altor festivaluri. Pana atunci insa, Interneticsul a trecut asa ca, hai… la treaba!”, a declarat Vlad Paslaru.

Site-ul Babel Communications se alatura altor proiecte e-media ale agentiei care se adreseaza pietei constructiilor ca www.misiuneacasa.ro , www.mctv.ro sau www.construction-briefly.ro . “Suntem consecventi cu principiile noastre de a oferi pietei constructiilor produse premium de prezentare si informare. Am considerat obligatoriu sa incepem acest demers cu agentia noastra si ne-am dorit sa aratam companiilor din domeniu ca suntem un partener de incredere pentru proiectele lor de promovare si imagine”, a declarat Calin Diaconu, directorul Babel Communications.

Babel Communications este prima agentie de publicitate din Romania specializata in domeniul constructiilor. Compania a fost infiintata in 1998 avand printre clienti nume importante din sectorul constructiilor ca Henkel Romania, Policolor, Praktiker, Lasselsberger/Cesarom, Caparol-Daw Benta, Akzo Nobel, Kontirom by Arcelor Group, Bosch. Agentia a gestionat proiecte de comunicare importante si pentru clienti din sectoare non-constructii ca Acer, Scop Computers, Alexandrion Grup, Silca Oil. In timp, grupul de firme Babel s-a dezvoltat si pe alte dimensiuni de piata, din afara publicitatii. Astfel, au fost activate noi centre de business in turism, prin Babel Tours, constructii, prin Babel Construct si mass-media, prin platfoma editoriala Misiunea Casa, care presupune productia unei emisiuni tv, editarea unei reviste si a unui portal web. In contextul aceleiasi strategii de dezvoltare, Babel Communications a demarat un proiect de regionalizare a activitatii, inaugurand la Sofia, in 2005, sucursala Babel OOD Bulgaria.