Au mai rămas 2 zile până la Târgul Meşterilor Constructori de la Sibiu

MARKETING / PROMOVARE

16.06.2010 - ABPlus
Au mai rămas 2 zile până la Târgul Meşterilor Constructori de la Sibiu

 Târgul MeÅŸterilor Constructori, primul târg din România dedicat pieÅ£ei “do it yourself” se desfăşoară la Sibiu, la Sala Transilvania,  între 18 ÅŸi 21 iunie.
 Evenimentele CAMEX au o tradiÅ£ie de 11 ani la Sibiu. Târgul organizat în acest an sub umbrela CAMEX se adresează meseriaÅŸilor, meÅŸterilor constructori, persoanelor fizice cu intenÅ£ii de investiÅ£ii în construcÅ£ii ÅŸi pasionaÅ£ilor de bricolaj.

 MeÅŸterii sunt factori importanÅ£i care influenÅ£ează beneficiarii finali în alegerea materialelor de construcÅ£ii. Evenimentul aduce în prim plan meÅŸterul în construcÅ£ii, constituind în acest sens o premieră pentru piaÅ£a de târguri ÅŸi expoziÅ£ii din România. ABplus Events reuÅŸeste astfel să definească ÅŸi să diferenÅ£ieze clar aceste evenimente, dedicate consumatorului final, de evenimentele B2B organizate în IaÅŸi, BraÅŸov, TimiÅŸoara, Cluj Napoca, ConstanÅ£a ÅŸi BucureÅŸti, toate aflate sub umbrela CAMEX, evenimente pentru construcÅ£ii.

 Târgul MeÅŸterilor Constructori este o sărbătoare care îmbină târgul cu vânzare ÅŸi demonstraÅ£iile cu activităţi de divertisment. Evenimentul este dezvoltat în jurul a 3 zone importante: zona pavilioanelor expoziÅ£ionale, zona de demonstraÅ£ii ÅŸi zona de activităţi în aer liber.

 DemonstraÅ£iile din cadrul Târgului privesc atât materiale de construcÅ£ii noi apărute, cât ÅŸi tehnici de lucru moderne. Vor fi antrenaÅ£i montatori de acoperiÅŸuri, confecÅ£ioneri de tâmplarie AL/PVC, montatori de pereÅ£i ÅŸi plafoane din gips-carton, zidari, pietrari, tencuitori, zugravi, ipsosari, tapeÅ£ari, vopsitori, mozaicari, faianţări, parchetari ÅŸi nu numai.

 Mai multe detalii despre eveniment pe www.camex.ro.

 Partener Oficial CAMEX 2010: DEKO Professional Services.

 Compania ABplus Events a fost înfiinÅ£ată în anul 1997, fiind de 13 ani  lider în organizarea de târguri ÅŸi expoziÅ£ii în construcÅ£ii la nivel naÅ£ional.

 În 2010, ABplus Events îÅŸi continuă misiunea de a oferi informaÅ£ii, inspiraÅ£ie ÅŸi acces la piaţă prin expoziÅ£ii, evenimente, publicaÅ£ii ÅŸi data business în construcÅ£ii.

 Printre brandurile dezvoltate în timp de ABplus Events se numără CAMEX, Seara de Excelenţă, Construct Week, Efimark, Eficall sau ConstructionNews.ro si DecoNews.ro.

Bogdan Romaniuc
PR ABplus Events,
0741.117.720
bogdan.romaniuc@abplus.ro
www.camex.ro