Apartamentele Adama de 70.000 de euro, preferate de cumparatorii cu venituri medii

Imobiliare

     Dezvoltatorul israelian Adama a finalizat, in Capitala, in zona Titan, proiectele Evocasa Titanium si Evocasa Swiss Cottage. Acestea au fost vandute in totalitate. Potrivit unui comunicat al Adama, familiile cu venit mediu au cumparat apartamente Adama cu un pret mediu de 70 000 euro (doua camere). Aceasta preferinta a bucurestenilor cu venituri medii se mentine si pentru alte trei ansambluri rezidentiale dezvoltate de Adama (EvoCasa Armonia, EvoCasa Optima si Edenia) tot in Titan, dar care sunt in curs de finalizare.
     Conducerea Adama sustine ca si-a concentrat activitatea din Romania pe ansambluri rezidentiale destinate clasei medii, iar activitatea din Bucuresti pe cartierul Titan, recunoscut drept preferat de segmentul activ al populatiei. Cumparatorii cu venituri medii petrec mult timp la locul de munca si prefera sa locuias-ca in zone cu un acces bun la mijloacele de transport in comun si cu toate facilitatile si serviciile de care au nevoie.
     Adama a livrat, pana la sfarsitul anului trecut, sute de apartamente, urmand ca pana la finalul lui 2009 sa livreze peste 500 de unitati locative.