Apartamente noi in Someseni

Imobiliare

23.07.2008 - Clujeanul
Apartamente noi in Someseni
Unul dintre cartierele in care s-a construit cel mai putin in ultimii ani este Someseni.  Investitorii par sa fi uitat de acest  loc si s-au orientat tot mai mult spre Floresti sau Apahida si chiar si Manastur si Grigorescu.
 
Odata cu deschiderea centrului comercial Iulius Mall si aproape imediat dupa inceperea construirii centurii ocolitoare la iesirea din acest cartier, in zona Campina, s-au inceput lucrarile la un bloc cu peste 100 de apartamente. Termenul de finalizare este sfarsitul acestui an sau inceputul anului viitor, in functie de cum evolueaza lucrarile.
 
Blocul va avea trei scari si cate patru apartamente la fiecare dintre cele patru etaje. Constructorii au optat pentru apartamente cu una, doua si trei camere, cu suprafate cuprinse intre 83 si 36 de metri patrati. Acesta urmeaza sa fie predate semifinisate, adica cu centrala termica de apartament si calorifere, geamuri  terpoman si usa metalica la intrare. Proprietarii vor fi insa cei care vor zugravi, vor pune gresie sau parchet, deoarece stadiul de finisare presupune doar tencuirea  si gletuirea peretilor.

Alexandra Groza