Apartamente model la scara reala - noua moda in real estate

Imobiliare

Miercuri, 16 septembrie 2009, complexul rezidential Vitan Platinum Towers  anunta deschiderea oficiala a apartamentului model la scara reala, complet mobilat si utilat. Ca element de noutate, apartamentul model se afla chiar in interiorul proiectului, la etajul 1, printre alte apartamente gata de livrare, astfel incat realitatea este reprezentata intocmai. Apartamentul model este de vanzare!

Pentru ca, in prezent, cumparatorii nu mai sunt asa de usor de convins,  in procesul de achizitionare a  unei case este nevoie de lucruri reale, palpabile, la fel ca si casa. De aceea, apartamentele model, construite la scara reala, au devenit noua moda in real estate si principalul atu in decizia finala a cumparatorilor.

De ce s-a ales aceasta varianta ?
« A trecut vremea apartamentelor pe hartie, a showroom-urilor in care erai invitat sa vizionezi filmulete dragute, brosuri ce iti taiau respiratia si o macheta frumos incadrata. O locuinta este o investitie pe termen lung si decizia trebuie luata dupa cel putin cateva momente  traite intre peretii ce fac obiectul achizitiei. «  (Valentin Tanase)

In Bucuresti, foarte putine proiecte rezidentiale au mers pe aceasta varianta costisitoare, de construire  a viitoarei locuinte in marime reala, inainte ca intreg proiectul rezidential sa fie finalizat. Vitan Platinum Towers a inteles importanta prezentarilor reale sau cat mai aproape de realitate si a gasit o solutie pentru a putea construi apartamentul model fara o investitie majora : mockup apartamentul este gata dupa prima faza de constructie a proiectului.

Detaliile apartamentului
Apartamentul este unul de  patru camere, situat in cladirea A, la etajul 1, este complet mobilat si finisat si recreeaza intocmai atmosfera unui camin real.  Daca vrei sa te muti acolo, apartamentul mobilat de la Mobexpert , 131mp si o  terasa  de 11 mp.


Element de noutate
Pentru a aduce mai mult cu ideea de „acasa”, imprejurimile sunt aproape gata si finisajele facute. Elementul de noutate oferit de Vitan Platinum Towers consta in plasarea apartamentului – showroom in bloc, printre celelalte apartamente finalizate din complex, spre deosebire de  altele care sunt separate de proiect. Astfel este ilustrata viata perfecta alaturi de viitorii vecini.

Cum prima impresie si prima casa conteaza, apartamentul este disponibil pentru vizionare in orice moment al zilei si reducerea de 15.000 Euro, a dezvoltatorului, este valabila pentru programul „Prima Casa”.