Apartamente de vacanta in Sibiu cu preturi intre 35.000 si 85.000 euro

Imobiliare

27.08.2008 - Curierul National
Apartamente de vacanta in Sibiu cu preturi intre 35.000 si 85.000 euro
Valoarea investitiei in acest proiect se ridica la 15 milioane de euro

Primele 5 locuinte vor fi livrate la sfarsitul anului viitor
in ultimii ani, piata imobiliara bucuresteana este asaltata de diverse proiecte, astfel oferind numeroase locuinte din care locuitorii Capitalei pot alege, dar in cazul unui apartament de vacanta se pot orienta catre Sibiu, unde a fost lansat recent Panoramic Residence, a carui valoare investitionala se ridica la 15 milioane de euro, in care este inclus si pretul terenului de 2 hectare.

Noul proiect este situat in cartierul Ciresica Sibiu, pe o suprafata de 2 hectare si ofera o priveliste inedita spre Muntii Fagaras. Proiectul cuprinde un numar de 16 blocuri cu regim de inaltime P+5 avand apartamente cu 1, 2 si 3 camere.
Ansamblul va fi delimitat si va avea acces controlat de locuitorii acestuia si va avea ca facilitati: loc de joaca pentru copii, spatii comerciale, locuri de parcare pentru fiecare apartament gratuit.

Finisajele din interiorul apartamentelor cuprind usi metalice la intrare, usi balcon si geamuri-termopan cu tamplarie PVC, sapa egalizatoare si toate celelalte utilitati ce tin de tencuiala, instalatie electrica. Iar in ceea ce priveste  finisajele de exterior, blocurile au izolatie din polistiren si sunt zugravite cu tencuiala.

Preturile apartamentelor pornesc de la 35.000 de euro in cazul unei garsoniere de 35,04 mp utili si pot ajunge la 85.000 euro pentru un apartament de 3 camere cu 92,88 mp utili.
Primele 5 imobile vor fi finalizate la sfarsitul anului 2009, iar tot ansamblul va fi finalizat in vara anului 2011.

Dezvoltatorul noului proiect rezidential din Sibiu este Gia Imobil Construct si este din judetul Alba, iar promovarea se face prin agentia imobiliara Zolka Solution Sibiu.