Apartamente de lux langa Casa Radio

Imobiliare

09.07.2008 - Clujeanul
Apartamente de lux langa Casa Radio
In timp ce marile proiecte imobiliare sunt concentrare in comunele din imediata apropiere a orasului, cum ar Apahida, Baciu sau Floresti, pentru zonele centrale dezvoltatorii prefera un numar restrans de locuinte, dar care sa mearga pe modelul "high-life": preturi mai mari cu finisaje pe masura.
Un nou bloc de apartamente de lux se construieste in Cartierul Grigorescu, in zona Casei Radio.  Apartamentele cu doua, trei si patru camere au suprafete cuprinse intre 61 si 78 mp. Proiectul are ca termen de finalizare luna martie a anului 2009, iar locuintele se vor preda finisate.

"Momentan, proiectul se afla la stadiul de fundatie. Dezvoltatorul imobiliar are un portofoliu larg in ceea ce priveste piata imobiliara clujeana, astfel ca viitorii proprietari vor beneficia de un spatiu modern, complet utilat  si amenajat in functie de gustul fiecaruia", declara Valentin Cerveschi, reprezentantul investitorului.
Constructia are structura de beton armat, zidarie de caramida de 30 cm, acoperis tip terasa, izolatie pentru acoperisuri, termoizolatie polistiren de 8 cm. Viitoarele locuinte vor beneficia de finisaje pentru spatiile comune si apartament: piatra naturala, pardoseli pe holuri, mozaic de sticla si faianta in bai, parchet din lemn, obiecte sanitare si baterii, centrala termica individuala si pereti vopsiti in alb cu lavabil.

"Avand in vedere ca locuintele sunt unele de tip lux, proprietarii le vor primi gata utilate. Ei pot, de asemenea, sa isi aleaga accesorii dintr-o gama de cinci modele de foarte buna calitate", mai spune Cerveschi.
Noul bloc de locuinte va dispune de apartamente cu doua, 3 si 4 camere. Cele cu 4 camere vor fi construite in asa fel incat sa ocupe doua niveluri, parter si etajul 1si vor beneficia de scara interioara. Acestea din urma vor avea si o gradina in fata, iar celelalte doar terase.
Cei interesati de apartamentele din Grigorescu nu trebuie sa isi faca griji pentru locurile de parcare. Fiecare prorpietar va beneficia de un astfel de loc, inclus in pretul locuintelor.

Anca Muresan