Ansamblul rezidential Daphne va avea 36 de apartamente

Constructii

Arcada Euro Imobiliare, din Costinesti, promoveaza, in zona rezidentiala a localitatii, in dreptul Epavei, complexul rezidential Daphne. Imobilul (P+5E+M) va avea 36 de apartamente (dintre care 26 cu doua camere si 10 garsoniere), avand suprafate utile cuprinse intre 43 mp si 72 mp. Proiectul a fost elaborat de Biroul de Arhitectura Omocea D., antreprenor fiind compania Trio Construct, ambele din Constanta.

Solutia constructiva prevede structura / fundatie din beton armat si zidarie din BCA, pe cadre de beton. Finisajele interioare vor fi executate cu parchet (in living si dormitor), gresie si faianta (in bucatarie, baie si balcon), iar ansamblurile de tamplarie vor fi executate din profile de aluminiu. Totodata, sunt disponibile si alte optiuni de finisare, in functie de solicitarile clientilor. Acoperisul va fi de tip mansarda.

Complexul beneficiaza (pe o suprafata de 1.400 mp) de parcare exterioara (cate un loc pentru fiecare unitate locativa). Lucrarile de executie a obiectivului au demarat in luna septembrie 2007, urmand sa fie definitivate in ianuarie 2009. Pretul mediu de vanzare este de 1.000 de euro/mp.

Constantin Ghita