Ansamblu rezidential de 16 mil. euro in partea de nord-vest a Capitalei

PROIECTE / DEZVOLTARE , Imobiliare

28.10.2007 - Wall-Street.ro

publicat pe 24.07.2007

 

Ozone Residences a anuntat lansarea unui nou proiect imobiliar Ozone-ForestResidences, ce va fi situat la 19 km de centrul Bucurestiului si a carui investitie de circa 16 milioane de euro va fi sustinuta din surse proprii, a declarat pentru Wall-Street Adriana Popescu, managerul de dezvoltare al companiei.

Ozone-ForestResidences va fi situat la marginea unei paduri, la 19 km de centrul Bucurestiului, pe DN 7 Bucuresti-Targoviste, in localitatea Gulia, Comuna Tartasesti, pe un teren in suprafata totala de 51.000 mp. Fiind situat in partea de nord, nord-vest a Bucurestiului, complexul permite un acces lejer la principalele artere rutiere (Linia de centura, Autostrada Soarelui, Autostrada Bucuresti Pitesti, DN1).

Ansamblul rezidential va fi format din 73 de vile individuale, un teren de minifotbal, 2 terenuri de tenis, parc cu locuri de joaca, gradinita cu afterschool, complex cu piscina, sala de fitness, supermarket, punct sanitar si birou administrativ.

Inceperea lucrarilor este programata pentru luna septembrie a acestui an, iar finalizarea proiectului este estimate pentru a doua jumatate a anului 2009.

Locuintele vor fi spatioase, moderne si practice, suprafetele construite ale acestora variind de la 180 si pana la 233 mp, in timp ce loturile de teren vor fi cuprinse intre 350 si 670 mp.

"In stadiul de proiect, pretul/mp este de aproximativ 970 euro, in functie de tipul de locuinta ales si de suprafata lotului de teren pe care se va construi”, a precizat Adriana Popescu. “Clientii Ozone-ForestResidences vor putea beneficia de oferte special de finantare din partea institutiilor de credit partenere incepand cu data de 1 august 2007”, a completat aceasta.

Fiecare locuinta de Tip A si Tip B va dispune de vestibul, bucatarie, dining, living, 1 grup sanitar, 1 dormitor pentru oaspeti sau birou, spatiu de depozitare si terasa, la parter, iar la etaj, 1 dormitor matrimonial cu baie proprie, doua dormitoare, 1 baie si terasa.

Fiecare locuinta de TIP C va dispune de vestibul, bucatarie, dining, living, 1 grup sanitar, camara si terasa la parter, iar la etaj,1 dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, doua dormitoare si 1 baie.

Silvia Nistor