Ambiance Residence va avea 39 de apartamente

Constructii

Agentia EuroMetropola, din Bucuresti, promoveaza, in zona de nord a Capitalei (pe strada Gheorghe Ionescu Sisesti nr. 62-64), complexul Ambiance Residence.

Obiectivul (P+2E) se va desfasura pe o suprafata de 5.860 mp (3.603 mp va reprezenta aria construita a unitatilor locative, iar 2.256 mp – parcari si spatii comune) si va avea 39 de apartamente, dintre care: 6 garsoniere (cu suprafate de 59 mp), 24 de apartamente cu doua camere (cu arii de 106 mp) si 9 apartamente cu trei camere (cu suprafete cuprinse intre 167 mp si 218 mp). Planurile tehnice au fost intocmite de firma Arhitect Service, iar dezvoltator este societatea Dezim Development, ambele din Capitala.

Sistemul constructiv prevede structura din beton armat (BA). Fundatia va fi realizata din BA, zidaria din BA si caramida, iar planseele din BA tip dala groasa. Finisajele interioare includ parchet triplustratificat, gresie si faianta de diferite nuante. Tamplaria va fi din PVC, cu geam termoizolant. Obiectivul beneficiaza de spatii de agrement si de 39 de locuri de parcare. Valoarea totala a investitiei este de aproximativ 8,5 milioane de euro, termenul de finalizare fiind stabilit pentru luna aprilie 2009.

Rozalia Panait