AKZO NOBEL – Furnizor Oficial al Casei Regale a României

MARKETING / PROMOVARE

31.10.2011 -
AKZO NOBEL – Furnizor Oficial al Casei Regale a României

Compania Akzo Nobel România a devenit Furnizor Oficial al Casei Regale a României pentru următorii trei ani. Titlul i-a fost înmânat, chiar de către Maiestatea Sa Regele Mihai, lui Marius Pintea, Manager General Akzo Nobel România,  în cadrul  ceremoniei care a avut loc pe data de 27 octombrie la Sala Regilor a Palatului Elisabeta, în prezenÅ£a membrilor Familiei Regale.
Akzo Nobel furnizează Casei Regale produse din gamele Dulux, Sadolin ÅŸi Hammerite pentru reconstrucÅ£ia ÅŸi restaurarea Castelului ÅŸi Parcului Regal SăvârÅŸin. Familia Regală apreciază rezultatele folosirii vopselelor ÅŸi consideră Akzo Nobel un partener de încredere.
Vopselele Akzo Nobel se remarcă prin durabilitate, constanţa culorii şi uşurinţa de aplicare, fiind prima alegere a multor constructori şi renovatori de locuinţe. De asemenea, Akzo Nobel oferă asistenţă specializată necesară utilizatorilor pentru a obţine cele mai bune rezultate.
"Este o mare onoare pentru noi faptul că am primit această distincÅ£ie. Suntem bucuroÅŸi că  putem sprijini acÅ£iunile Casei Regale oferind lacurile ÅŸi vopselele Akzo Nobel. Este o plăcere să contribuim la acest proiect ÅŸi o ocazie extrem de rară de a demonstra că ne plac provocările ÅŸi că ne dedicăm acÅ£iunilor în care suntem implicaÅ£i” , a declarat Marius Pintea, Manager General Akzo Nobel România.
DistincÅ£ia de Furnizor al Casei Regale a României reprezintă recunoaÅŸterea standardului ridicat al produselor ÅŸi a gradului înalt de profesionalism al companiei. Acest titlu este oferit persoanelor sau companiilor comerciale care au asigurat livrarea de bunuri sau servicii către Casa Regală, timp de cel puÅ£in un an.
Despre Akzo Nobel România
Akzo Nobel este cel mai mare producator de vopsele ÅŸi lacuri la nivel mondial ÅŸi un producător major de substanÅ£e chimice de specialitate. Având sediul central în Olanda, la Amsterdam, Akzo Nobel operează în peste 80 de ţări ÅŸi are peste 50.000 de angajaÅ£i.
Akzo Nobel Coatings România a fost infiinÅ£ată în anul 2007, având în prezent peste 43 de angajaÅ£i la nivel naÅ£ional. Cele mai cunoscute branduri cu care este prezent grupul în România sunt Dulux (vopsea lavabilă), Sadolin (lacuri pentru tratarea lemnului) ÅŸi Hammerite (vopsea pentru metale). Pentru pastrarea nivelului calitativ toate produsele Akzo Nobel se importă din Marea Britanie, Polonia ÅŸi Ungaria.