Adams Invest a cumparat un teren in Brasov cu 4,4 milioane de euro

Imobiliare

07.04.2008 - Bursa

Compania mixta Adams Invest, detinuta de firmele israeliene Aura Investments si Elbit Medical Imaging, a achizitionat in Brasov un teren de 17.000 de metri patrati pentru care a platit 4,4 milioane de euro. Acest teren va fi folosit pentru extinderea proiectului rezidential Primavera Valley View. Odata cu aceasta achizitie, investitia israelienilor in proiectul rezidential a crescut la 180 de milioane de euro. Castigul prognozat de Adams Invest se ridica la aproximativ 280 de milioane de euro.

Parcul rezidential Primavera Valley View va fi dezvoltat intr-o perioada de cinci ani de la obtinerea autorizatiei de constructie in cinci etape distincte. Prima etapa urmeaza sa demareze peste aproximativ sase luni. Fondurile necesare achizitiei terenului necesar complexului din Brasov, cu o suprafata totala de 73.000 de metri patrati, provin dintr-un credit bancar.

Aura Investments a incheiat un parteneriat cu Globe Trade Center (GTC) pentru realizarea unei retele de 20 de centre comerciale in principalele orase din tara pana in 2011, investitiile totale fiind estimate la 400 de milioane de euro.

Ovidiu Vranceanu