Adama construieste un ansamblu rezidential in Brasov

PROIECTE / DEZVOLTARE , Constructii

15.01.2008 - Banii Nostri

Un nou cartier rezidential cu opt blocuri va fi ridicat in cartierul Noua din Brasov de compania Adama Holding Public Ltd. Agentul exclusiv este compania imobiliara Coldwell Banker

Proiectul Evocasa Viva va oferi viitorilor sai locuitori cinci cladiri cuprinzand opt blocuri de apartamente cu una, doua, trei sau patru camere.

Evocasa Viva este situat in cartierul Noua, de unde se poate ajunge usor la principalele bulevarde, avand in apropiere scoala, lacul Noua, gra- dina zoologica si baza sportiva, hipermarketuri si supermarketuri (Metro, Carrefour, Brico Store, Kaufland, Macro Mall, Media Galaxy, Selgros and Praktiker). Proiectul este construit conform Sistemului de Standarde Europene ale companiei Adama - cele mai inalte standarde de calitate si design. Ansamblul va fi in sistem cu circuit inchis, gradini si zone verzi spatioase, spatii comerciale, miniwellnes, club cu sauna, sala de fitness si zone de relaxare.

Constructia a inceput

Preturile apartamentelor incep de la 49.700 de euro, la care se adauga TVA, pentru garsoniere si ajung pana la 221.700 de euro, plus TVA, pentru un duplex spatios cu o terasa fantastica ce ofera o vedere impresionanta asupra muntilor. Cumparatorii pot opta intre mai multe solutii si oferte pentru credite ipotecare si modalitati de plata flexibile. Construct ia a inceput deja, prima faza a proiectului urmand sa fie livrata in 24 de luni.

"Adama doreste sa aduca in Romania cele mai avansate sisteme de constructie si planificare, precum si metodele de a crea un standard leader pe piata. Frumosul oras Brasov se pliaza acestei linii, lansand astazi primul nostru proiect Evocasa in acest oras, un modern proiect rezidential, care va aduce un nou stil de viata pentru locuitorii sai, dispunand toate facilitat ile", a declarat David Flusberg, presedinte si fondator Adama.