Activitatea imobiliarilor se muta pe online

Imobiliare

28.07.2009 - Curierul National

In conditiile in care tranzactiile  imobiliare lipsesc cu desavarsire de pe aceasta piata am vazut ca imobiliari au mai mult timp la dispozitie, drept urmare  am asistat in ultima perioada la lansarea a tot mai multor site-uri imobiliare sau diverse campanii online in acest sens.
Real Media Network, companie ce detine site-ul imobiliare.ro a lansat azi  versiunea beta a acestui portal.
Cheltuielile se ridica la 20.000 de euro/luna si includ: salarii, consultanta, achizitie de materiale hardware si software.
Din noiembrie si pana in prezent, la acest proiect a lucrat o echipa de dezvoltare formata dintr-un numar de 6 (in etapa de proiectare), respectiv 14 (in etapa de dezvoltare) specialisti.
AgentieNET a lansat un nou site, ce isi propune sa promoveze online proiectele imobiliare noi incadrate pe segmentul rezidential si comercial. Este vorba de portalul proiecte.biz, ce isi propune sa reuneasca toate ofertele de proiecte noi de pe piata imobiliara.
Portalul vine in ajutorul persoanelor care sunt in cautarea unei locuinte noi sau a unui spatiu comercial. Formularul de cautare existent pe site ofera posibilitatea selectarii proiectelor dupa tipul de locuinta, respectiv tipul spatiului comercial si este unicul ce permite cautari si dupa anul finalizarii. Shop-ul de creatie Brightness Advertising a realizat de curand o campanie de comunicare pentru South Pacific, dezvoltatorul care realizeaza mai multe proiecte rezidentiale in zona de nord a Capitalei.
Pentru a veni in intampinarea clientilor interesati de achizitia unei case in timpul crizei creditelor imobiliare, echipa Brightness a propus clientului o campanie de comunicare pregatita in exclusivitate pentru mediul online.