A doua etapa in proiectul Vitantis

Constructii

01.07.2008 - Business Standard
Fondul britanic de investitii Equest Balkan Properties, parte a Equest Investments Balkans, companie care detine pachetul majoritar al Domo, lanseaza astazi cea de-a doua faza a proiectului Vitantis Shopping Center, a carui valoare totala se ridica la 70 mil. euro, potrivit reprezentantilor Cushman&Wakefield Activ Consulting, agentul exclusiv de inchiriere al centrului.

 

A doua faza va cuprinde un hipermarket Carrefour, care a necesitat o investitie de 12 mil. euro, primul Technomarket din Bucuresti si o galerie de magazine in fata hipermarketului. Equest a achizitionat Vitantis Shopping Center in decembrie 2006, de la oamenii de afaceri Florin Enache si Eugen Stanculescu, pentru 31,6 mil. euro. Prima faza a proiectului, inaugurata in 2006, a cuprins un magazin Praktiker.

 

In septembrie, urmeaza sa se deschida in cadrul aceluiasi proiect magazinul de mobila Bontas (3.000 mp) si restul galeriei de magazine, distribuita pe doua niveluri si insumand 11.300 mp inchiriabili. Vitantis Shopping Center este localizat in sectorul 4, la intersectia Splaiului Unirii cu Soseaua Vitan-Barzesti. Alexandru Urzica