A doua editie a targului Prima Casa a atras deja 40 de dezvoltatori si agentii imobiliare

Imobiliare

01.09.2009 - Wall street

Aproximativ 40 de dezvoltatori si agentii imobiliare s-au inscris deja la Targul Project Expo, dedicat programului Prima Casa, care va avea loc in perioada 18-20 septembrie, in Bucuresti. In plus, doua banci si-au anuntat prezenta: BCR si BRD.

Daca la prima editie a targului au fost prezenti peste 50 de dezvoltatori si o singura banca, editia din toamna va aduce doua banci, BCR si BRD, preturi mai mici si noi promotii. Pana in prezent, gradul de ocupare este de 90%, potrivit organizatorilor.

„La aceasta editie vorbim de apartamente de lux cu preturi de 550 - 600 euro/mp, vile la preturi de garsoniere, masini cadou etc. Cea mai ieftina locuinta va avea un pret cuprins intre 10.000 si 20.000 euro”, a declarat, pentru Wall-Street, Cosmin Radu, General Manager al agentiei imobiliare Zero Point Consulting, unul dintre organizatorii targului.
 
Prima editie a targului Project Expo, dedicat programului Prima Casa, s-a desfasurat intre 17 si 19 iulie, la Palatul Copiilor din Bucuresti si a atras peste 50 de dezvoltatori, cu aproximativ 8.000 de locuinte de vanzare. La sfarsitul celor trei zile, organizatorii au estimat circa 15.000 de vizitatori si peste 200 de precontracte semnate.

Targul Imobiliar Project Expo este organizat de compania Project Events si agentia imobiliara Zero Point Consulting.