50 mil. euro, in Pitesti: cea mai mare investitie Avrig 35 in afara Capitalei

PROIECTE / DEZVOLTARE , Imobiliare

11.12.2007 - Curierul National
50 mil. euro, in Pitesti: cea mai mare investitie Avrig 35 in afara Capitalei

Dezvoltatorul imobiliar Avrig 35 este in curs de finalizare a celei mai mari investitii ale sale din afara Capitalei, in valoare de 50 milioane de euro.

Incluzand hipermarketul Auchan, magazinul Bricostore si centrul comercial Iris Shopping Mall; aceasta reprezinta, sustin oficialii companiei, una dintre cele mai mari dezvoltari pe retail din judetul Arges, pana la ora actuala.

In acest context, Cristian Ustinescu, Capital Markets Manager in cadrul DTZ Echinox, a tinut sa reliefeze cererea ridicata de spatii comerciale de calitate, nu numai in Pitesti, dar la nivelul intregului judet.

Dupa inceperea lucrarilor, in martie 2007, prima faza a intregului proiect a fost livrata odata cu deschiderea hipermarketului Auchan, la sfarsitul lunii octombrie.

Cea de-a doua faza cuprinde finalizarea magazinului Bricostore - ce a fost deja inaugurat pe 7 decembrie - si va culmina, in primavara lui 2008, cu deschiderea Iris Shopping Mall. "Avem o mare cerere de spatii comerciale in cadrul Iris Shopping Mall - mai exista cateva locuri libere, dar acestea se ocupa rapid", a precizat Matthew Proskine, director de marketing si comunicare in cadrul Avrig 35.

Iris Shopping Mall dispune de o suprafata inchiriabila de 7.109 mp

Avand o suprafata totala construita de aproximativ 41.400 mp, si intinzandu-se pe un teren de circa 107.500 mp, Iris Shopping Mall va oferi spre inchiriere 7.109 mp. Spatiul inchiriabil urmeaza a fi ocupat de circa 43 de magazine pe fiecare nivel, a carui suprafata se ridica la 13.225 mp. Centrul comercial dispune de 3 intrari principale, zona din centru fiind alocata unui food-court.
Mixul de produse si servicii va cuprinde elemente de moda, sanatate, frumusete, alimente si bauturi, precum si servicii destinate petrecerii timpului liber.
In mod aditional, centrul comercial va dispune de 1.500 de locuri de parcare, urmand ca, odata cu livrarea ultimei faze, in 2008, sa fie furnizate alte locuri de parcare pentru acei chiriasi ce administreaza spatii mai mari de 1.000 mp.

Adriana Dragusin