400 de apartamente noi in Ploiesti

Imobiliare

17.07.2008 - Jurnalul National
400 de apartamente noi in Ploiesti
Recent a fost lansat in Romania un nou brand pe domeniul imobiliar, grupul Primavera, ca rezultat al uniunii dintre investitorii Plaza Centers, Bar-On Adam Structures Ltd. si Aura Investment Ltd. La acest moment grupul este implicat in construirea de proiecte rezidentiale si destinate segmentului business concretizind mai mult de 3.000 de apartamente si 22.000 mp de birouri in Bucuresti, Ploiesti si Brasov. Cu acest prilej a fost adus in prim plan cel mai nou proiect, anume Parcul cu Salcimi din Ploiesti.
 
Prezentarea proiectului

Acesta aduce un plus de 400 de apartamente adunate in 7 blocuri, la capitalul imobiliar al Ploiestiului. Complexul rezidential este situat pe strada Titeica, in partea de nord a orasului si este proiectat intr-un stil modern semnat de Barely Levitzky Kassif Architects & Town Planners Ltd (BLK) Company. Alaturi de blocurile pentru locuit sint incluse in cadrul complexului spatii verzi, locuri de parcare si un spatiu comercial. Cladirile beneficiaza de apartamente cu 1, 2 , 3  sau 4 camere proiectate dupa un plan de amenajare modern, finisat cu elemente precum: parchet laminat german in dormitoare, gresie ceramica, usi metalice,
usi interioare de calitate, apometre si echipament sanitar. Apartamentele pot fi achizitionate la preturi pornind de la 1.050 euro/mp plus TVA, intr-o prima faza urmind sa fie realizate doua blocuri cu 104 apartamente pina in aprilie 2010, restul proiectului urmind a fi finalizat in octombrie 2011.

Otilia Vintila