155.000 de euro vila pe model american in Balotesti

Imobiliare

25.09.2009 - Cotidianul
155.000 de euro vila pe model american in Balotesti

ARH Ventures a lansat primul ansamblu rezidential construit pe structura metalica. Complexul Maple Place va fi compus din 41 de vile tip duplex ce vor pune la dispozitia celor interesati 82 de case.

Constructia complexului a inceput din luna iulie, deja sunt finalizate primele doua case si va fi finalizata la sfarsitul anului 2011. Constructia va fi facuta in cinci etape, prima faza de constructie constand in ridicarea a opt vile tip duplex, respectiv 16 case. Pretul de comercializare a unei case va fi de 155.555 de euro, TVA fiind inclusa in pret.

Fiecare casa este construita in regim P+E si are o suprafata desfasurata de 164,18 metri patrati. Suprafata totala a terenului achizitionat va fi de circa 400 de metri patrati. Fiecare locuinta va avea in dotare doua locuri de parcare si o gradina amenajata de 200 de metri patrati.
 
“De asemenea, casele sunt livrate la cheie, avand toate utilitatile necesare (apa, gaze, canalizare, electricitate, racord la Internet, telefonie fixa, cablu), cu contorizare individuala. De altfel, in acest moment se lucreaza la infrastructura necesara ansamblului. Casele vor fi livrate complet mobilate si utilate cu echipamente electrocasnice de cea mai buna calitate”, spune Anca Axente, marketing manager la ARH Ventures.

Folosirea tehnologiei structurilor metalice usoare (otel) ofera avantaje substantiale fata de constructiile traditionale (din beton), oferind o mai mare precizie, durabilitate si rezistenta in timp a cladirilor. O alta calitate foarte importanta a structurilor metalice in raport cu cele clasice este faptul ca acestea pot fi transportate si montate indiferent de conditiile meteo. Foarte utilizat in Statele Unite, in Europa de Vest si in China, noul sistem de constructie are la baza otel galvanizat, material ce permite constructorilor garantarea calitatii constructiei o perioada mai lunga de timp comparativ cu sistemul clasic de constructie din caramida si beton.

“Credem ca piata din Romania este saturata de oferte aproape identice. Cei care aleg Maple Place sunt increzatori in nou, dar, mai presus de atat, se asteapta sa obtina mai mult in schimbul banilor pe care ii platesc”, a subliniat Danny Rosenbluth, CEO, ARH Ventures.